lauantai 12. maaliskuuta 2016

1. Josko nyt päästäisiin alkuun

Mihin ruutuun pistetään rasti, sain taas blogin aluille ja ulkoasun rempattua mieleisekseni!

Paljon on ehtinyt tapahtua sitten sen, kun viimeksi postailin aktiivisesti blogini puolella. Päätin aloittaa homman puhtaalta pöydältä - blogin ulkoasu kävi läpi remontin, ja vanhat postaukset saivat mennä menojaan.

Osa saattaa muistaakkin, kuinka kusisesti meille tehtiin viime syksynä tallin suhteen - en lähde asiaa enää sen enempää avaamaan, mennyt on mennyttä ja paikka on (onneksi) jätetty taakse. Nykyään hepat asuvat pienellä kotitallilla alle 10km päässä meiltä itsehoitoperiaattella. Meidän lisäksi tallilla on neljä hevosta, kaksi vanhaa tuttua ja kaksi uutta hevosystävää. Olosuhteet ovat oikein mieluiset, yhteishenki on hyvä, porukka on pieni, ja kaikki sujuu mainiosti (kopkop)! Tallilla käy myös opettaja pitämässä tunteja joka toinen sunnuntai, joten ollaan päästy Kerpun kanssa kunnolla töihin ja kehittymään eteenpäin, sekä oppimaan uutta.

Hevospolitiikka on meillä edelleen sama ; Kermis on meillä ylläpidossa, ja Tuulikki mennä porskuttaa mukana menossa. Tamma on tosin nyt saikulla epämääräisten jalkavaivojen takia määrittelemättömän ajan, lisätietoja saadaan varmasti kunhan päästään klinikalle. Mitään akuuttia vaivaa ei kuitenkaan tunnu olevan, tamma ei onnu tai turvottele, eikä vaikuta kipeältä itsenäisesti liikkuessaan - ongelmat näkyvät lähinnä kenttätyöskentelyssä. Toivotaan kuitenkin parasta, ja odotetaan monia yhtiesiä vuosia ihanan tamman seurassa!

Kerpun kanssa työskentely on sujunut loistavasti, ukko on oppinut hurjasti ja kuntokin on kasvanut sitten viime vuoden! Oikeat laukat nousevat jo tosi hyvin, ja kaikennäköiset koulukiemuratkin onnistuvat jo oikein hienosti - tiedä sitten, oliko alkukankeus vain pelkkää laiskuutta, kun eihän ruunaherra nyt millään jaksaisi omia aivojaan käyttää kun pärjää ilmankin ;) Ylläpitosopimuksen jatkosta ei olla sovittu vielä oikeastaan mitään, vain alustavasti juteltu, enkä siitä tämän enempää ennen virallista päätöstä kerro. Herrasta on kuitenkin tullut ihan äärettömän rakas, ja se on kaikin puolin ihana persoona!

Postaustahdista en uskalla lupailla mitään, katsotaan nyt miten homma lähtee käyntiin. Toivotaan kuitenkin parasta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

○ Kommenttien valvonta käytössä, kommenttisi ilmestyy siis vasta kun olen hyväksynyt sen!
○ Pidäthän kommenttisi asiallisena!