lauantai 2. huhtikuuta 2016

2. Lettikokeilua, mätsäriharjoituksia ja kiimahirviö

Tänään päästiin taas pienen tauon jälkeen kunnolla touhuamaan Kermiksen kanssa, vaikkakin maastakäsin. Ukkelilta puuttuu toinen takakenkä, ja itse kävin tatuoitavana viime viikon tiistaina, joten kunnon hommat pakosta pienellä tauolla.

Ollaan menossa Kerpun ja tallinomistajan ponin Macyn kanssa Mynämäelle Match Show'hun 7.5., ja tänään treenailtiin ukon ja ponin kanssa sitä, miten perus esittäminen sujuu (tai miten sen kuuluisi sujua). Kermikselle koitettiin ihan ensimmäisenä uutta lettiä harjaan, se kun on ihan kamalassa kunnossa painiessa ja puihin hinkatessa kuluneena, ei kehtaa viedä tukka auki kopukkaa näytille!

Pahoittelut puhelinkuvista!
Kuten kuvasta näkyy, jäi tuosta "aukkokohdasta" aavistuksen löysäksi. Annetaan kuitenkin armoa, ensimmäistä kertaa kun kys. lettiä väsäsin, eikä mitään hajua kuinka kireälle olisi uskaltanut laittaa...

Ukko yllätti positiivisesti treenatessa, vaikkakin virtaa oli kuin pienessä kylässä. Raipan pystyi jättämään samantien pois, ja osasi tuo puolivahingossa ajoittain oikein nätisti seistäkkin! Seisottamista toki voisi itse kukin hieman harjoitella, kummatkin tuppasivat tönöttämään vähän niin ja näin. Päästin poitsun vielä loppuun irti niitä pöllövirtoja purkamaan, sitä tosin ei yht'äkkiä riittänytkään yhtä pukkipätkää enempää - syöminen ja piehtaroiminen vaati huomattavasti vähemmän vaivaa ja energiaa.


Seisoo miten sattuu ja lettikin aukes!
Kerpun jälkeen oli Macyn vuoro. Tamma meni ihan kivasti, tosin tuntui myös löytyvän sitä turhaa virtaa, joka sitten purettiin ravissa pöllöilyllä. Luottavaisin mielin kuitenkin mennään, pienellä treenillä luulisi hommien sutjaantuvan! Jaksoi olla reipas eikä turhan tahmatassu, seisotukset tosin tylsiä eikä olis jaksanut kiinnostaa sitten yhtään. Lopuksi käppäiltiin irtona kevein mielin, toisen piti kuitenkin silloin tällöin käydä kuolleita lehtiä ja sammalia maistelemassa...Joopajoo... :D
Kuten sanottu, onneksi on aikaa harjoitella vähän kaikkea!

Tuulikin kevätkiimat ovat saapuneet, ja mama on joko a. kipeä, b. kiukkuinen ja kipeä. c. hellyydenkipeä, tai d. kaikkea yhtä aikaa. Haettiin toiselle jo kipulääkkeet ell ja homeopaattisiakin kokeiltu jos jonkimoisia, toivotaan sormet ristissä että helpottaisi mamma paran oloa. Kävelyloma jatkuu, eikä selkään mennä tällähetkellä ollenkaan.

<3
Loppuun vielä parin minuutin pikapikaa väsätty video-kooste meidän päivästä! (Tulipa kamalaa pikselimössöä :I Katsotaan jos ehtisin korjailemaan tai lataamaan toista kautta...)


Tyylikkäästi ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

○ Kommenttien valvonta käytössä, kommenttisi ilmestyy siis vasta kun olen hyväksynyt sen!
○ Pidäthän kommenttisi asiallisena!