perjantai 15. huhtikuuta 2016

3. Kuulumisia

Viime postauksesta taas kulunut turhankin paljon aikaa, mutta koitetaan tiivistää tähän mahdollisimman hyvin, mitä viimeisen reilu viikon aikana on tullut tehtyä. Syy hiljaiselolle on yksinkertaisesti se, että olen ollut talleilun jälkeen kotona niin myöhään, etten ole jaksanut avata pöytäkonetta - ihan syntisen hidas ja hermojaraastava laite. Kolehti on käynnissä, josko sitä ensi kuussa saisi ostettua läppäriin uuden kovalevyn ja pääsisi paremmin postailemaan :D

Tuulikki on edelleen käyntilomalla, ollaan tehty maastolenkkejä sekä selästä- että maastakäsin aina kun aikaa on ollut ja sää on sallinut. Tamman kanssa touhuilu on mulle nykyään täyttä terapiaa, ihanaa vaan kävellä ilman satulaa pitkin ohjin pisin maita ja mantuja. Mama antoi viime lenkillä myös aihetta olla ylpeä - vastaan tuli ensimmäistä kertaa miellä ollessa käynnissä oleva ja liikkuva kaivuri, eikä ohittaminen tuottanut mitään ongelmaa! Pahin vihollinen traktori olikin sitten asia erikseen, varsinkin kun kokoonpanoon liitettiin peräkärry ja sen tyhjennys juuri kun oltiin ohittamassa... Selvittiin kuitenkin kunnialla, ilman turhia jalkaantumisia!


Kerpun kanssa ollaan touhuiltu vähän sitä sun tätä, mahdollisimman monipuolisesti jottei ukko ehdi kyllästymään. Ympyrätreeni laukassa on kuitenkin ollut usein pääpainotteena selästä käsin. Kerppu menee jo hienosti, tosin ulko-ohjan tukea tarvitsee reilummin ja asettaa ei saa juuri ollenkaan, varsinkaan ukolle vaikeampaan oikeaan kierrokseen. Hiljaa hyvä tulee, itse olen tyytyväinen jo siihen, että tämän vajaa vuoden aikana ollaan saatu laukannostot kumpaankin suuntaan sujumaan tosi siististi ja helposti!

Risainen ja kurainen loimi, löysähkö riimu, ja ylivaloittunut Kermis, voisko paremmin kuvaaminen sujua ;)
Tällä viikolla ollaan painotettu maastakäsittelyyn. Keskiviikkona aloiteltiin juoksutuksella, jonka jälkeen ukko pääsi irti ja piehtaroimaan, sekä tekemään muutamat seurailu- ja pysähdysharjoitukset. Homma alkaa jo sujua sen verran hyvin, että toista ihan kyllästyttää koko touhu. Kovasti suunnittelen kaikennäköistä toisen pään menoksi, pirulainen on vaan niin nopea oppimaan, että kerrasta menee perille ja sitten on jo tylsää! :D Torstaina oli tarkoitus tehdä ihan vaan aivojumppaa ohjasajon merkeissä, mutta kun selvittelin meidän ohjina toimivaa liinaa (ajo-ohjia ei vielä ole), Kerppu vapaudesta riemustuneena päätti vetää omatoimiset alkurallit ja päästeli laukalla menemään ympäri kenttää. Kun ukko sai tarpeekseen ja rauhoittui, antoi nätisti kiinni ja päästiin hommiin. Toinen oli oikea vanha tekijä, toimi kuin ihmisen mieli eikä missään ollut mitään ongelmaa! En voisi olla tyytyväisempi ukkeliin.

Pojat pääsi toimittamaan tallikoirien virkaa - heikolla menestyksellä tosin!
Meidän blogilla on instagram!
Päätin pistää blogin omat ig-tunnukset pystyyn, kys. palveluun kun on huomattavasti helpompi ja fiksumpi kertoa lyhyesti kuulumisia, tai jakaa pieniä onnistumisia matkan varrelta. Tili on ollut aktiivinen jonkin aikaa, ja löytyy @uskallaymmartaa. Käykää ihmeessä seurailemassa, jos haluatte pysyä perillä meidän blogin ulkopuolisesta menosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

○ Kommenttien valvonta käytössä, kommenttisi ilmestyy siis vasta kun olen hyväksynyt sen!
○ Pidäthän kommenttisi asiallisena!