perjantai 17. maaliskuuta 2017

9. Mitä meille kuuluu?

Pitkästä aikaa meidän kuulumisia blogin puolelle! Tulevaisuuden suunnitelmat ja kuviot harrastuksen suhteen on vihdoin seljenneet ainakin osittain omalta kohdalta, ja ajankohta suunnitelmien osittaiseen jakamiseen blogissa tuntuu nyt sopivalta.

Oma harrastelu on jäänyt lähes olemattomiin, ja olenkin siirtänyt päävastuun talleilusta ja Tuulikin hoidosta kokonaan äidilleni. Syynä yksinkertaisesti se motivaation puute joka iski, kun Kermis lähti. Ukkoa en ole nähnyt sen lähdön jälkeen, mutta kuulemani mukaan se voi hyvin. Ikävä on edelleen, eikä varmasti ainakaan hetkeen mihinkään häviäkkään.


Mamma voi hyvin, ja tallin hevospopulaation vähennyttyä kokonaisuudessaan neljään hevoseen entisen seitsemän sijaan se selkeästi nauttii olostaan ja rauhasta. Tuulikkikin jaksoi ikävöidä ukkoa hetken, mutta on jo rauhoittunut. Mun harmikseni se tarhaa nykyään yksin, kaverin vieressä, niinkuin muutkin tallin hevoset. Laitumille pääsee ainakin näillä näkymin taas laumaan - onneksi! Tuulilla on selkeästi myös kevättä rinnassa - se on ottanut tavakseen pukitella energisyyttään ja kyllästyneisyyttään, jos sille päälle sattuu, ja on selkeästi pirteämpi. Rouva on myös päättänyt, ettei tahdo olla karsinassa, jos ovi on kiinni. Tästä johtuen viritettiin oveen oviportti, jonka yli tamma saa päänsä käytävälle ja on huomattavasti rennompi ja rauhallisempi, sekä viihtyy sisällä paremmin. Tuulille selkeästi sopisi yläosasta avoin karsina!

Tulevaisuuden suunnitelmista sen verran, että harrastus tulee aktivoitumaan ja jatkumaan aktiivisena viimeistään kesällä, ellei aikaisemminkin. Mulla on olemassa eräänlainen varaus, josta ei sen enempää ennen kesää ja varsinaista varmistusta asiaan. Vinkkinä alla oleva kuva, josta voi sitten arvuutella, mihin saattaisi liittyä :P


Paljoa tietoa tuosta ei saa, mikä on tarkoituskin - en halua mainostaa epävarmaa asiaa äärettömän paljoa, jos jokin kuitenkin menee pieleen tjv. Viikonloppuna myös tulevaisuuden hevosharrastukseen liittyvää suunnitelmaa, sekä ohella isompaa projektia, josta vaikenen ainakin toistaiseksi kokonaan. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, toivottavasti asiat onnistuvat näiltä tiimoilta paremmin kuin hyvin!

Me kiitetään ja kuitataan tältä erää, ja palaillaan asiaan aktiivisimmissa merkeissä, kun olosuhteet sen sallivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

○ Kommenttien valvonta käytössä, kommenttisi ilmestyy siis vasta kun olen hyväksynyt sen!
○ Pidäthän kommenttisi asiallisena!