perjantai 15. syyskuuta 2017

17. Me mennään näytille! (video)

Se on menoa taas, tällä kertaa Isan kanssa sen ensimmäisiin "näyttelyihin"! Ilmoitin meidät LieRan 24.9 järjestämään Match Showhun, jotta saadaan varsalle se ensimmäinen kosketus ihmisten ilmoille ja kehään alta pois, vieläpä "mamman kainalossa". Isan emä Shannon on myös ilmoitettu karkeloihin tamman mielenvirkistykseksi, kun ei tänä vuonna ole päässyt kehään pyörähtämään kertaakaan.

Tänään oli siis ohjelmassa treeniä ensi viikonlopun tapahtumaan suunnaten. Ennen varsinaisia treenejä otettiin Isa ja Shannon sisälle, vaihdettiin Isalle toinen riimu (pinkkiä sen on oltava), ja harjailtiin tammoja hetkisen. Tämän jälkeen siirryimme maneesin puolelle treenaamaan varsinaisia esiintymiskuvioita. Isa oli kuin vanha tekijä - ravasi reippaasti mamman vierellä, seisoi nätisti ja rauhassa, sekä antoi vilkaista hammaskalustoa ilman ongelmaa! Aluksi hieman jännitti, kun maneesiin saavuttiin - tietääkseni varsa oli siellä ensimmäistä kertaa - mutta kun nurkat "tulivat tutuiksi", toinen reipastui ja eteni hienosti. Isa on ollut kaikin puolin fiksu ja kaiken uuden helposti hyväksyvä varsa, joten ei tuottanut suurta ihmetystä, että tämäkin sujui niin ongelmattomasti.


Seuraneitinä, avustajana ja kuvaajana toimi Anni, Annin blogin löydät täältä, ja instan täältä! Onnistuin myös videoimaan meidän treenin, ja - kamalan työn ja tuskan jälkeen - editoimaan sen "käyttökelpoiseksi". Alla siis muutaman minuutin mykkäfilmi meistä treenaamassa, olkaa hyvä!


Itse mätsäreistä on luonnollisesti odotettavissa postaus. Lisäksi meidän hevoset muuttavat talliin perjantaina (Isaa lukuunottamatta luonnollisesti), jota tulee seuraamaan talliesittely kunhan paikat saadaan täysin kuntoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

○ Kommenttien valvonta käytössä, kommenttisi ilmestyy siis vasta kun olen hyväksynyt sen!
○ Pidäthän kommenttisi asiallisena!