perjantai 1. joulukuuta 2017

19. Joulukalenterin 1. : Nyt kaivellaan menneitä!

Blogin hiljaiselo päätetään nyt joulukalenterin muodosta! Joulukalenteri toteutetaan osittain sekä blogissa että instagramissa, osittain pelkästään instagramin puolella. Jos et siis vielä seuraa meitä siellä, on nyt sopiva aika liittyä joukkoon! Blogin instagramin löydät joko linkistä blogin laidasta, tai hakemalla @uskallaymmartaa. Blogista myös löydät, millaisia "luukkuja" kalenteriin on tulossa. Pikemmittä puheitta, siirrytään ensimmäiseen kalenteripostaukseen!

Ensimmäisen luukun aiheena on menneiden kaiveleminen, tällä kertaa kuvien muodossa. Sukelletaan siis mun hevostaipaleen menneisyyteen niin pitkälle, kun mun koneella pääsee - ihan alkuajoista ei ikävä kyllä ole tällä koneella kuvia, tai paljoa kuvia ylipäätään. Päästään kuitenkin tutkimaan hoitohevosia ennen Tuulin tuloa meille, sekä meidän alkutaivalta Tuulin kanssa!

Mun ensimmäinen (kunnollinen) hoitohevoseni


Ensimmäinen hoitsuni oli (yllätys yllätys) irlannincob ruuna Brutus. Brutte oli oikein kiva hevonen, hieman laiskan puoleinen jos sille tuulelle sattui, mutta äärimmäisen kiltti ja käsiteltäessä mukava hevonen. Brutuksen hoitamiseen kuului minun osaltani myös liikutus sekä maasta että selästä käsin. Brutuksen "löysin" kaverini kanssa yksinkertaisesti polkemalla tallin pihaan ja kysymällä omistajalta, saisiko hevosia hoitaa - sitä kautta musta tuli siis Brutuksen hoitaja, en tarkkaan muista kuinka kauan sain ruunan kanssa touhuta ennen kuin Tuulikki meille tuli, mutta arviolta jotain muutaman kuukauden ja vuoden väliltä.

Ensimmäinen ottamani kuva Tuulista


Puhelimen pikselilaatu taattu! Kuva otettu 3.10.2011, eli muutama päivä sen jälkeen, kun Tuulikki muutti meille!

Ensimmäinen kuva musta ja Tuulista


Ensimmäinen yhteiskuva musta ja Tuulista on äitini ottama pikselisotku. Tarkkaa päivämäärää en tiedä saatika muista, mutta kaikista kuvan tekijöistä päätellen ollaan alkuajan syksyssä! Hirveesti ei kuvia musta Tuulikin kanssa löydy, varsinkaan alkuajoilta - tosin tämä pätee myös muihin pidemmän ajan takaa löytyviin kavioeläimiin.

Ensimmäinen mun ottama kuva Tikosta


Tämä kuva on otettu 23.2.2012. Tiko oli silloin ollut serkullani, ja samalla mun hoidokkina, reilu kuukauden - se tuli talliin tammikuun ensimmäisenä viikonloppuna 2012!

Ensimmäinen kuva musta ja Tikosta!


Tähän osioon sopii tämä kuva - päivämääränä 7.10.2012.

Ensimmäinen itseottamani järkkärikuva hevosesta


Kuva kertonee kaiken olennaisen...

Vanhin koneeltani löytyvä hevoskuva


Heppahullu Pariisissa vm 2010!

Ensimmäinen varsakuva


Uskallan väittää, että näitä vanhempia löytyy kovalevyltä, mutta koska vanhemman tietokoneen kuvavarastolla mennään, tässä minä ja sh-t varsa "Pölö", sekä Shannonin 2013 kesäinen varsa "Rina", eli Isan siskopuoli!

Ensimmäinen joulukuvaNäitä saatte kaksi - ensimmäiset edes hieman joulukuva luokitukseen osuvat kuvat meiltä!

Muita mukaan sopivia


Serkkuni entinen shettistamma Surfinia "Surffi".


Serkkuni edesmennyt lv-tamma Amelia Ice "Amelia".


Golden trio vm. 2013! Vasemmalta oikealle sh-tamma Vokan Verso "Itikka", Tuulikki, sekä Tiko.


Shannonin varsa "Rina".


Shannon ja Rina vm. 2013.


Mun ja Tikon ekat hypyt!


Mama madotettuna ja ötökkä aineisiin liotettuna valmiina laitumille vuonna 2012!


Minä ja Pölö vuonna 2013.


Minä ja Tiko 2012 kesällä.


Minä ja serkkuni entinen shettis Surffi 2012 kesällä.


Minä ja Tuuli 2012 kesällä.


Tuulin irtoloikat 2012!


Viimeisenä talvista kuvaa musta ja Tikosta vuodelta 2012!

Menneisiin kurkkiminen saa tältä erää riittää, vaikka kaivellessa löytyikin vaikka ja kuinka paljon mukavia muistoja mieleen tuovia kuvia. Ensimmäinen joulukalenteripostaus saadaan näin päätökseen, huomenna palaillaan instagramin puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

○ Kommenttien valvonta käytössä, kommenttisi ilmestyy siis vasta kun olen hyväksynyt sen!
○ Pidäthän kommenttisi asiallisena!