maanantai 26. helmikuuta 2018

23. Täälläkin taas!

Blogin kirjoittaminen taas vähän jämähtänyt ja jäänyt unholaan, pahoittelut siitä, syyn sysään ajanpuutteen suunnille. Instagramia pyrin päivittelemään aktiivisempaan tahtiin - onhan se huomattavasti helpompaa ja nopeampaa. Pitää ottaa itseä niskasta kiinni, ja koittaa tsempata tämänkin puolen kanssa!

Meillä menee pääpainoitteisesti edelleen oikein kivasti! Hevoset on pysyneet terveinä, ja puuhailu mukavana. Pientä vuohispunkkiongelmaa selätetään parasta aikaa, toivottavasti siitä päästään "laakista" eroon... Tikon ja Tuulin kanssa ratsastelut ja muu touhuaminen on sujunut hyvin, Pumpumillakin kunto kasvanut ja paino tippunut oikein kivasti! Alkaa taas se hyvä(hkö) työmoraali tulemaan ukkeliltakin täysipäiväisesti esiin, ei vain joskus ja jouluna kun arvon herrasta siltä tuntuu...

c. Anni G.
Isan kanssa ollaan puuhailtu perusjuttuja, varsa saa nauttia varsan elämästä niin pitkään kuin mahdollista, eli varsinaisiin hommiin olisi tarkoitus ruveta vasta ensi syksynä. Nyt ollaan keskitytty suitsiin (tai lähinnä kuolaimiin) totutteluun, ja valjaat tuolla on myös kerran käynyt selässä. Kakara ei ole moksiskaan juuri mistään, toivon että sama linja jatkuu aikuisikään asti! Yksi syy lisää, miksi en halua tyrkyttää kakaralle liikkaa uutta heti alkuun - sillä on niin ihanan positiivinen ja reipas asenne kaikkeen uuteen, etten halua tappaa sitä sen oma-aloitteisuutta ja mielenkiintoa tekemällä liikaa liian pian. Me ehditään kyllä myöhemminkin!

Kokoa alkaa piisaamaan, vaikka nyt on se ruipelovaihe käynnissä c. Anni G.
Lyhyt virsi kaunis tältä erää. Mitään kovin erikoista meillä ei ole tässä välissä tapahtunut, arki sujuu mukavasti kaikkien elikoiden kanssa! Isa on edelleen liiankin helppo, ja nuo kaksi muka aikuista versiota kompensoivat sitten sitä ajoittain turhankin reilusti ;) Blogin puolelle suunnitteilla jonkin asteinen ulkoasuremppa, josko se saisi sitä omaa aktiivisuutta täällä nousemaan edes vähän. Muistuttelen vielä, että meiltä löytyy insta @uskallaymmartaa joka on huomattavasti aktiivisemmalla käytöllä kuin tämä blogipuoli - ainakin toistaiseksi!

c. Anni G.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

○ Kommenttien valvonta käytössä, kommenttisi ilmestyy siis vasta kun olen hyväksynyt sen!
○ Pidäthän kommenttisi asiallisena!