sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

26. Isan ensimmäinen ohjasajo suoritettu!

Kakaralla alkoi tänään esikoulu ohjasajon merkeissä! Tähän mennessä ollaan totuteltu valjaisiin selässä ja kuolaimiin suussa, sekä pieneen suuhun tulevaan paineeseen ja siihen, mitä sen paineen tullessa pitää tehdä. Isa ollut oikea tähtioppilas jokaisella osa-alueella, eikä tämän päivän aihe ollut poikkeus.

Siis tuo jäi tuonne taakse?
Olen pyrkinyt pitämään uudet asiat varsalle helppoina, ja opetteluajat lyhyinä. Tämän päivän työskentely siis piti sisällään noin kymmenen minuutin verran kävelyä ensin toiseen kierrokseen ja sitten toiseen. Otettiin myös muutamat pysähdykset ja liikkeellelähdöt. Varsa ei ollut moksiskaan mistään, oli kuin vanha tekijä, vaikkakin kuolaimiin tuleva paine on sille selkeästi vieläkin kysymysmerkki, eli tarvitsee avustusta riimusta ymmärtääkseen mitä siltä pyydetään - näin nuorelta tämä tosin vähintäänkin odotettavissa. Koko työskentelynajan se keskittyi hyvin, ja siitä huomasi, että se selkeästi jäi pohtimaan asioita ja mietti, mitä pyydetään. Työmotivaatiota ja miellytyshalua siis ainakin löytyy!


Mulla ei kyllä tän päivän puuhista ole pahaa sanottavaa, saatika tämän enempää kerrottavaa - kaikki valjastuksesta varsinaiseen ohjasajoon asti sujui enemmän kuin hyvin ja ongelmitta. Pieni videopätkä tulee löytymään blogin instagramista @uskallaymmartaa kunhan saan sen editoitua! Samassa tuli korkattua meidän summer bucket list "ohjasaja Isa" kohdan osalta. 17. pvä on luvassa näyttelyt, joiden jälkeen hepat siirtyvät laidunlomalle! Tavoitteena on ohjasajaa Isaa vielä muutamaan otteeseen ennen laitumille laskua, jotta hommaa on helpompi jatkaa taas syksyllä. Se saa viettää lomansa pääosin leikkien ja syöden, aikuiset joutuvat tekemään töitä sitten senkin edestä :P

Esikoululainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

○ Kommenttien valvonta käytössä, kommenttisi ilmestyy siis vasta kun olen hyväksynyt sen!
○ Pidäthän kommenttisi asiallisena!